На България трябва управленец като Орбан. Знаете ли колко спортни съоръжение е построил той в Унгария. Те даже нямат море. Откъде Унгария повече пари от България? Някой да ми обясни. Нефт ли имат, злато ли имат? Нищо нямат, и море нямат. Трябва да потърсим сметка защо го няма това нещо - един стадион, едно отопление на стадионите, в училищата да има повече време спорт. На "Славия" направихме ремонт на залите за баскетбол и волейбол, иначе нямаше къде да отидат да тренират децата. Срам е, че държавата нехае по тези въпроси", каза още той. Футбол по ТВ за Днес Мачове на Живо & Онлайн ПрограмаПомня този Левски и свалям шапка на този Левски.
(ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!) Ботев Локомотив 1929 София
ТВ Програма за 10 February 2023 - Winner.bg
Футбол, гол, мачове, спорт, спортни новини - Gol
Гордея се с всички деца. Възпитани, умни деца, няма татуировки, в Славия се възпитава едно добро поколение. Направих си една добра реклама, нали? Добре. ", добави президентът на Славия. "Срам ме е, че една провинция на България - Македония, има стадион за чудо и приказ, а ние българите тук се чудим какъв претекст да измислим, че го няма този стадион. Трябва един човек с панталони да застане и да каже, че започва да се строи, стига документите да са изрядни. Цялата спортна общественост ще го боготвори. Програма на мачовете по ТВ днес - Telefootball. netКупа на България - Новини - Gong. bgЧасове остават до мачовете на Дея и Нефтохимик заЛевски ТВ / Levski TV - YouTube(ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО! ) Ботев Локомотив 1929 СофияПреди да дойдат на власт всичко обещават, като дойдат - забравят.
Накрая онзи го удари и вместо да го изгонят, изгониха нашия. Спомняте ли си? А, браво. Едно време се играеше и на сгурията, идваха ожулени, свършва мачът, три кебапчета и айде. Сега искаме отопление на стадионите, хубаво е това нещо. Прав е Мъри, по-добре да се играе на такъв терен, ама като няма риба и ракът е риба. Как толкова години сме играли, не сме Дубай, не сме и Англия. Нека се простираме колкото ни е чергата, в Славия така правим. Щастливи сме, че младите момчета в Славия дават всичко от себе си за клуба.
Това, което гледам сега, не е нито Левски, нито ЦСКА. Това е едно подобие на Лудогорец, които събират футболисти от кол и въже. И ги правим национални герои, едва ли не. Дано българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза, трябва да гледаме в нашето стадо", обяви Стефанов. "Имаме безкрайно талантливи деца, на които не се дава шанс, а се пробутват някакви чужденци заради мениджърски или треньорски интереси. ТВ Програма - Dsport. bgМакедонски сайт за големия провокатор Венци Стефанов: В негов стил, български, шовинистичен нарича Македония българска провинция - ТрудМакедонските спортни сайтове се включват често в словесните спорове и политическото напрежение между двете ни страни, а когато това се пренесе и на футболния терен, реакцията е моментална.
((ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ*)) Левски Черно море гледаме по
Програма - FCCSKA.com фенсайт на ЦСКА
Diema sport! - Gledai TV
Футбол по ТВ за Днес Мачове на Живо & Онлайн Програма
А ПЛЮС: Левски - Черно море по Ring.BG - ТВ Програма
((ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ*)) Левски Черно море гледаме по ТВ 11. 02. 2023 | VeamosLasFotosИ по-нататък „плака” как в неговата България няма нито един адекватен стадион". Вчера президентът на Славия даде пресконференция преди подновяването на футболния сезон у нас. Той говори за "Левски" и състоянието на стадионите ни. "Уважавам много Станимир (Стоилов), само че ако Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си позволи всичко това нещо, окей.
Когато си на изкуствено дишане и ако не са феновете, не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на държавата, аз лично нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си. Доколкото знам, те продадоха най-добрия си футболист, за кои други говорят, нямам представа. Аз си спомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня и Левски на Наско, Боби, Гибона. ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI | Sofia - FacebookТова е мое мнение, за 28 години съм минал по същия път. Страшно много таланти сме пропилели, апелирам към моите колеги да ограничим до минимум това нещо. Мартин Георгиев на мача Славия - Лудогорец направи Текпетей сам да си говори.
Гледайте на живо Рилски спортист - Левски on-line
ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI | Sofia - Facebook