LIVE CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, în etapa 25 din Liga 1Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2023, 07:46 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 09:06 CS Universitatea Craiova și CFR Cluj se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 25 din SuperLigă. Partida va fi liveTEXT pe GSP. ro și va fi televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1. CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, live de la 20:00 Click AICI pentru statistici Universitatea Craiova - CFR Cluj, echipe probabile: CSU Craiova: 1.
CS U Craiova vs CFR Cluj - Live stream & pronostics, H2H
Match: CS U CRAIOVA vs CFR 1907 CLUJCotes 1N2 1 / 2. 65 x / 2. 90 2 / 2. 45 Double chance 1x / 1. 42 12 / 1. 32 x2 / 1. 36 Mi-temps - Résultat 1 / 3. 25 x / 1. 78 2 / 3. 05 Nombre de buts -5. 5 / 0. 00 -4. 5 / 1. 02 -3. 12 -2. 40 -1. 5 / 2. 30 -0. 5 / 4. 50 +0. 05 +1. 35 +2. 20 +3. 5 / 3. 50 +4. 5 / 5. 00 +5. 5 / 8. 00 Cotes 1N2 1 / 2. 60 x / 2. 80 2 / 2.
LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, ASTĂZI, la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay. ro. Echipele probabilemail-share icon Email Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj, din etapa 25 de Superligă, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay. ro. Universitatea Craiova se află pe locul 5 în campionat, la 10 puncte de liderul Farul, după ce a pierdut în runda trecută, chiar în faţa constănţenilor, cu scorul de 2-1. Oltenii au toate şansele de a se bate la titlu şi în acest sezon, dar momentan inconstanţa în rezultate îi trage în jos.
Duelul cu CFR Cluj este la fel de greu ca cel cu echipa antrenată de Gică Hagi, dar Craiova trebuie să scoată un rezultat bun, dacă vrea să se înscrie cu adevărat în lupta la titlu. De cealaltă parte, CFR Cluj vine după înfrângerea de acasă cu FCSB, scor 1-0, meci în care nu a făcut un joc bun şi în care pragmatismul tipic lui Dan Petrescu nu a funcţionat, aşa cum a făcut-o în partida cu Farul. Ardelenii se află pe poziţia secundă, după ce ”marinarii” i-au detronat etapa trecută, şi se pare că nu va fi un sezon deloc uşor pentru echipa care a făcut un obicei din a câştiga campionatul, fiind încoronată de cinci ori la rând.
VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3. Victorie mare
Popescu, Câmpanu, Mateiu, Rivaldinho, Koljic, Roguljic, Zajkov, Benga, Sala Antrenor: Eugen Neagoe CFR Cluj (4-3-3): Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora - Muhar, Boateng, Cvek - Petrila, Janga, Krasniqi Rezerve: R. Sava, C. Deac, Yeboah, Ţâru, Bârligea, Kolinger, Bordeianu, Braun, Maglica Antrenor: Dan Petrescu Nelu Varga, foarte supărat pe un jucător. ”Va plăti scump! ” Roger (26 de ani) a luat hotărârea de a-şi rezilia unilateral contractul cu cei de la CFR Cluj, fiind nemulţumit de faptul că Dan Petrescu nu îi dă suficiente minute. Gestul lui Roger l-a supărat pe patronul Nelu Varga, care a anunţat că lucrurile nu vor rămâne aşa, iar brazilianul ”va plăti scump”. ”Eu mă aflu acum în concediu în Dubai, dar sunt foarte supărat din cauza acestui jucător. Noi nu am făcut nicio greşeală cu el.
live de la 20:00 CS Universitatea Craiova - CFR Cluj - GSP
CS U Craiova - CFR 1907 Cluj (live score en direct)
CS Universitatea Craiova - CFR Cluj » Live Score & Stream +
Ne-a lipsit atitudinea, am crezut că emblema clubului poate să câştige partida. Spiritul Craiovei ne-a lipsit în aceste meciuri, trebuie să arătăm altfel. Indiferent de rezultat, trebuie să nu-ţi fie jenă de cum te-ai prezentat, cum te-ai dăruit- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova Dan Petrescu, înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj La Craiova va fi ca întotdeauna, meciuri cu de toate, cu goluri în ultimele minute, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. Mă aştept să fie la fel, cu stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Eu rămân la părerea că în play-off toate echipele se vor bate la titlu, inclusiv Craiova.
[curent*] CSU Craiova vs CFR Cluj în direct 11/02/2023
[[Live HD**]] CSU Craiova vs CFR Cluj în direct 11 februarie
Oltenii ocupă locul 5 în acest moment, cu 41 de puncte. Și CFR Cluj, ocupanta poziției secunde, cu 50 de puncte, vine tot după o înfrângere. „Feroviarii” au pierdut derby-ul cu FCSB, disputat chiar în Gruia, scor 0-1. Eugen Neagoe, înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj Ne aşteaptă o partidă dificilă, jucăm contra campioanei, dar e important cum vom arăta noi. Cred că jucătorii şi-au dat seama de greşelile pe care le-am făcut la Farul, mai ales în prima repriză, când am arătat foarte rău. Sper să nu mai arătăm aşa vreodată. Îmi menţin părerea că avem echipă valoroasă, dar au fost acele reprize foarte proaste de la Constanţa şi Botoşani.
Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în turul acestui sezon, iar clujenii s-au impus cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova. Echipele probabile: Universitatea Craiova (4-3-3): Lazar - Vătăjelu, Mitrea, R. Silva, Ndong - A. Creţu, Screciu, D. Nistor - A. Ivan, Markovic, Işfan Rezerve: L.
Universitatea Craiova - Acasă - Facebook
Camora - 73. Muhar, 21. Boateng, 40. Cvek - 11. Petrila, 32. Janga, 7. KrasniqiRezerve: 90. Sava, 10. C. Deac, 15. Yeboah, 25. Țâru, 30. Bârligea, 33. Kolinger, 37. Bordeianu, 47. Braun, 91. MaglicaAntrenor: Dan Petrescu Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Mihai Marica și Imre-Laszlo Bucsi Arbitru VAR: Horia Mladinovici / Arbitru AVAR: Andrei Antonie CSU Craiova - CFR Cluj, derby de play-off în Liga 1 Eșecul suferit de Universitatea Craiova runda trecută, 1-2 pe terenul Farului, a zdruncinat serios lucrurile. Finanțatorul Mihai Rotaru a anunțat o „revoluție” în lot, primul plecat fiind portarul Arlauskis.
Match: CS U CRAIOVA vs CFR 1907 CLUJCotes 1N2 1 / 2. 65 x / 2. 90 2 / 2. 45 Double chance 1x / 1. 42 12 / 1. 32 x2 / 1. 36 Mi-temps - Résultat 1 / 3. 25 x / 1. 78 2 / 3. 05 Nombre de buts -5. 5 / 0. 00 -4. 5 / 1. 02 -3. 12 -2. 40 -1. 5 / 2. 30 -0. 5 / 4. 50 +0. 05 +1. 35 +2. 20 +3. 5 / 3. 50 +4. 5 / 5. 00 +5. 5 / 8. 00 Cotes 1N2 1 / 2. 60 x / 2. 80 2 / 2.
Lazar - 5. Vătăjelu, 3. Mitrea, 34. R. Silva, 12. Ndong - 4. A. Crețu, 6. Screciu, 16. D. Nistor - 9. Ivan, 20. Markovici, 31. IșfanRezerve: 21. L. Popescu, 7. Câmpanu, 8. Mateiu, 17. Rivaldinho, 19. Koljici, 24. Roguljici, 26. Zajkov, 32. Benga, 35. SalaAntrenor: Eugen Neagoe CFR Cluj: 1. Scuffet - 4. Cr. Manea, 44. Yuri, 3. Burcă, 45.
U Craiova 1948 CS vs CFR Cluj: Live Score, Stream and H2H